Voor bedrijven

Ik geloof dat elk bedrijf vandaag de dag tegelijkertijd ook een mediabedrijf wordt. Dat je straks niet alleen een HR-bedrijf, maar ook een mediabedrijf bent. Dat je niet alleen een architectenbureau bent, maar ook een mediabedrijf. Simpelweg, omdat het nu en in de toekomst dé manier is om informatie te vergaren en in contact te komen met mensen. Geloof mij; dit is goed nieuws. Het feit dat je nu denkt ‘dit is niet mijn ding’ of dat het nog te arbeidsintensief voelt, komt meer doordat het nog niet eigen is gemaakt.

Via mijn trainingen en advies ontdekken medewerkers hun schrijverstalent, vergroten zij hun zichtbaarheid (+ die van het bedrijf) en weten zij (potentiële) klanten te bereiken.

302984832wqe

Wat klanten zeggen en ervaren

Welke zelfstandig ondernemers je zoal voor zijn gegaan.

Marlies Dinjens
Marlies Dinjens
Read More
Ik vind het altijd interessant om meer te leren over online marketing en copywriting. Britt kent de geheimen van LinkedIn en weet hoe je content maakt die past bij dit medium. Haar workshop was persoonlijk en praktisch. Ik werd onlangs benaderd door een nieuwe opdrachtgever voor het geven van schrijfworkshops. Een van de redenen dat ze met mij in gesprek wilde, waren mijn leuke LinkedInposts. De workshop van Britt heeft daar zeker een rol in gespeeld. Bovendien kan ik de nuchtere kijk van Britt waarderen. Ze denkt mee en geeft goede tips waar je verder mee komt.
Thea van Unen
Thea van Unen
Read More
Ik ben al een tijd actief op LinkedIn en merkte dat mijn inspiratie en 'doen' een boost nodig had. Als ondernemer ben ik gegroeid en ik merkte dat mijn content niet meer helemaal aansloot bij mij en mijn klantvraag. Tijd voor een een frisse blik! Britt volg ik al een tijd en haar nuchtere, steady en no-nonsense blik geeft vertrouwen. In de sessie weet Britt je mee te nemen met praktische handvaten en eerlijke reflectie. Zij denkt actief mee over content die bij mij past en waar ik van 'aan' ga. Ook fijn: zij doet haar huiswerk en onderzoekt waar kansen zijn voor mij. Ik vond het heel verfrissend - en gezellig - om met Britt te sparren en daarmee mijn content weer een boost te geven. Een prettige en professionele LinkedIn expert voor iedereen die het fundament van LinkedIn content goed neer wil zetten.
Nicole Veuger
Nicole Veuger
Read More
Soms heb je net iemand nodig die samen met je de puntjes op de i kan zetten en je even scherp stelt om het die extra stap te kunnen maken. Dat kan Britt zonder dat je je eigen ik daarbij kwijtraakt.
Bart Koster
Bart Koster
Read More
Slechts één sessie met Britt heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt. Zij brengt focus aan door je zelf te laten ontdekken waar je moet zijn, en voor wie je er moet zijn vanuit jouw unieke plek in de markt. Haar 10 Succesfactoren helpen je vervolgens om ernaar te handelen in de boodschappen die je afgeeft op LinkedIn. Dat levert serieus werk op en allerlei nieuwe contacten uit mijn doelgroep die 'als vanzelf' op mij afkomen. Ook na de LinkedIn Content Sessie houdt ze een oogje in het zeil, wat maakt dat ik op koers blijf. Het is de investering in mijzelf en mijn business meer dan waard geweest. Thanx Britt!
Previous
Next

BRITTNOPPEN.COM

Copyright © 2021 Brittnoppen.com- All Rights Reserved