Onderscheidend zichtbaar

Mijn training helpt je om LinkedIn effectief in te zetten voor je carrière. Je leert hoe je content maakt die aansluit bij waar jij voor staat en waar je doelgroep op zit te wachten. In 4 weken til je jouw contentstrategie naar een hoog niveau zodat je echt van betekenis bent, een warm netwerk (be)houdt en het ideale werk aantrekt.

Wanneer mijn programma Onderscheidend Zichtbaar geschikt voor je is

302984832wqe

01

150+ ondernemers

gingen je voor

02

Unieke methode

die je niet alleen focus biedt, maar waarbij je direct je unieke aanpak neerzet en uitvoert.

03

Unieke formats en tools

gebaseerd op bewezen contentsucces.

302984832wqe

Met plezier op de voorgrond treden? Dat is bij weinig favoriet. Je wilt doen wat je het liefste doet: mensen, organisaties, de maatschappij helpen. Mensen inspireren. Een verandering tot stand brengen. Nu is het wel noodzakelijk dat jouw publiek weet dat je er überhaupt voor hen bent. Hoe weten ze anders dat jij de juiste persoon voor hen bent? Precies, dat kunnen ze niet weten.

 

Stop de liefde die je voor je vak én medemens hebt eens in je zichtbaarheid. Dan merk je dat op de voorgrond treden bij de juiste mensen vooral heel effectief en waardevol is! Laat jij jezelf zien, dan bied je je publiek ook de mogelijkheid om voor je te kunnen kiezen. Als je niet kennen, kunnen ze namelijk niet voor je kiezen.

Over het programma

Ik leer je van A tot Z hoe je onderscheidend zichtbaar bent door jezelf goed te profileren en structureel goede content te delen dat waarde biedt, interessant is voor je publiek en qua look and feel de gewenste professionaliteit uitstraalt. Het is geen training waarbij je alleen leert hoe LinkedIn of waardevolle content werkt. Mijn programma bevat het volledige stappenplan en bewezen succesfactoren om letterlijk direct onderscheidend zichtbaar te zijn.

Hoe werkt het

302984832wqe

Dit programma is de ideale manier om je kritische blik om te zetten in content dat interessant, authentiek, relevant en actueel is. Wanneer je namelijk je expertise, persoonlijkheid en visie in goede, professionele content giet, kun je (potentiele) klanten, interessante samenwerkingspartners en een grote groep mensen naar je toe trekken. Je groeit van het gevoel borstklopperig over te komen, naar iemand die staat voor zijn of haar vak.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid een half jaar mijn feedback op je content te vragen en inhoudelijk te sparren over jouw strategie en voortgang. Zodat je zeker weet dat je jezelf onderscheidend neerzet én blijft neerzeten. Geen hapsnap-beleid meer, maar met plezier bouwen aan een sterke online positie is wat je doet.

Wat klanten zeggen en ervaren

Welke zelfstandig ondernemers je zoal voor zijn gegaan.

Joyce Engelen
Joyce Engelen
Read More
Door Britt heb ik 'de durf' gevonden berichten te posten op LinkedIn! De online modules geven je snel vertrouwen, zelf met je content aan de slag te gaan. Mocht je ruggespraak willen houden over de content dan staat Britt altijd klaar om inhoudelijke feedback te geven. Dankjewel Britt voor onze fijne samenwerking!

Liefs, Joyce
Ellen van der Geest
Ellen van der Geest
Read More
Begin dit jaar wilde ik (her)starten met LinkeIn. Ik gebruikte daarvoor het platform voornamelijk om af en toe een succes te posten. Na 20 jaar ondernemerservaring werd het tijd dat ik waarde ging delen. Ik kwam bij Britt en haar werkwijze sprak mij meteen aan. Waar stond ik echt voor en wat wilde ik delen, waren de eerste overdenkingen, die ik meekreeg. Wat Britt mij vooral leerde is om niet teveel waarde in 1 post te stoppen. Juist de onderwerpen in stukjes "knippen" geeft overzicht en leren mensen je kennen. Britt jij bent echt de contentkoningin van LinkedIn! Dank
mr. Barbara van Riel
mr. Barbara van Riel
Read More
Ik heb heel veel gehad aan de training van Britt. Met veel kennis van zaken neemt Britt je eerst weer helemaal terug naar de basis. Waar sta ik voor, wie ben ik, en wat wil ik uitstralen online? Door makkelijk toepasbare handreikingen is het een training die je alles brengt wat ze belooft. En meer. Door de training van Britt voelde ik me gesterkt om daadwerkelijk te gaan posten, en aan de 'wereld' mijn waarde te tonen. Dat wens ik iedereen toe. Een echte aanrader dus.
Cynthia Noordhoek
Cynthia Noordhoek
Read More
Ik deed eigenlijk nooit iets met Linkedin. Tot ik vorig jaar in contact kwam met Britt. Na een fijn gesprek te hebben gehad, besloot ik om aan de slag te gaan met Linkedin. In de startup fase waar ik mij in begeef met mijn bedrijf was dit een mooi moment. Ik wilde leren hoe je ideale klanten kon aantrekken vanuit mijn Linkedin. Maar wat moest ik dan delen? Daar ligt de uitdaging. Door de prettige training van Britt leer je hoe je o.a. stapsgewijs aan je profiel werkt, thema's kiest vanuit je business waar je over wilt schrijven en hoe je een post opbouwt. Heel waardevol! En de laatste stap is durven en doen. Britt helpt en begeleid je goed. Ik beveel de training van Britt iedereen aan, die niet goed weet hoe je Linkedin kan gebruiken en als je meer ideale klanten wilt genereren.
Koen Nelissen
Koen Nelissen
Read More
"Britt heeft me goed geholpen in mijn online zichtbaarheid. Het online programma van Britt, heb ik erg prettig gevonden. Er zit namelijk echt diepgang in het programma. De opbouw van het programma is goed en de opdrachten dragen ook echt bij aan het beter kunnen schrijven van content. Vaak zie je bij online trainingen dat het persoonlijke aspect ontbreekt. Dit is bij Britt echt niet het geval. Door een hele open en persoonlijke intake aan de voorzijde krijg je meteen al een beter beeld van het programma en de werkwijze. Ook gedurende de trainingen kun je met alle vragen bij Britt terecht. Daarnaast is Britt iemand die oprecht interesse toont en met je meedenkt over je eigen zichtbaarheid. Ondanks dat ik Britt nog niet live heb gezien, heeft ze mij heel goed weten te helpen met haar training! Het heeft mij qua zichtbaarheid erg goed geholpen en dit zal door de deskundige training en begeleiding van Britt alleen maar toenemen de komende periode."
Previous
Next