Onderscheidend zichtbaar

Met deze training leer je jezelf zichtbaar maken op LinkedIn. Met professionele, authentieke content die aansluit bij waar je voor staat en waar je doelgroep op zit te wachten. In 5 weken til je jouw LinkedIn aanpak naar een hoog niveau zodat je van betekenis bent, een warm netwerk (be)houdt en het ideale werk naar je toe trekt!


Plan hier je strategiegesprek in

Wanneer de training geschikt is

De training is niet geschikt wanneer

302984832wqe

01

50+ ondernemers

met passie voor hun bedrijf en vak gingen je voor en schotelen hun publiek structureel waarde voor.

02

Unieke methode

die je niet alleen focus biedt, maar waarbij je direct je unieke aanpak neerzet en uitvoert.

03

Unieke formats en tools

gebaseerd op bewezen contentsucces vol storytelling.

302984832wqe

Over Britt

Structureel zichtbaar zijn op LinkedIn was een aantal jaar geleden in mijn ogen nog niet ‘nodig’. Ik behoorde tot de categorie: kijken, scrollen, maar niet reageren en zelf inspirerende bijdragen en artikelen delen. Tot ik een bedrijf startte, mijn ambities wilde waarmaken en dacht; ze kunnen alleen voor je kiezen als ze je ook daadwerkelijk kénnen!

Ik weet inmiddels hoe je ervoor zorgt dat je inhoud deelt die niet alleen vermakend is, maar ook echt binnenkomt. Die je deskundigheid weerspiegelt. Zodat de juiste mensen denken ‘naar haar wil ik toegaan’. Mensen die je regelmatig spreekt, maar ook mensen die je tot vandaag niet of nauwelijks kent.

Mijn bedrijf is gegroeid met werk en klanten waar mijn plezier en expertise 100% tot z’n recht komt. Mijn netwerk is zo warm, dat ik zelf niet alleen de juiste mensen weet aan te trekken, maar mijn expertise ook door anderen (en zelfs onbekenden!) met gemak wordt doorverteld. Dat blijft bijzonder.

LinkedIn was en is (!) daarin een onmisbare schakel. Van de buitenkant misschien een saai en vaag platform, maar van binnen laagdrempelig, inspirerend én effectief.

Over het programma

Ik leer je van A tot Z hoe je onderscheidend zichtbaar bent door jezelf goed te profileren en structureel goede content te delen dat waarde biedt, interessant is voor je publiek en qua look and feel de gewenste professionaliteit uitstraalt. Het is geen training waarbij je alleen leert hoe LinkedIn of waardevolle content werkt. Je bent direct onderscheidend zichtbaar en weet hoe je klanten aantrekt.


Strategiegesprek inplannen

302984832wqe

Wat klanten zeggen en ervaren

Welke zelfstandig ondernemers je zoal voor zijn gegaan.

Joyce Engelen
Joyce Engelen Read More
Door Britt heb ik ‘de durf’ gevonden berichten te posten op LinkedIn! De online modules geven je snel vertrouwen, zelf met je content aan de slag te gaan. Mocht je ruggespraak willen houden over de content dan staat Britt altijd klaar om inhoudelijke feedback te geven.
Dankjewel Britt voor onze fijne samenwerking!

Liefs,
Joyce
Ellen van der Geest
Ellen van der Geest Read More
Begin dit jaar wilde ik (her)starten met LinkeIn. Ik gebruikte daarvoor het platform voornamelijk om af en toe een succes te posten.
Na 20 jaar ondernemerservaring werd het tijd dat ik waarde ging delen. Ik kwam bij Britt en haar werkwijze sprak mij meteen aan. Waar stond ik echt voor en wat wilde ik delen, waren de eerste overdenkingen, die ik meekreeg. Wat Britt mij vooral leerde is om niet teveel waarde in 1 post te stoppen. Juist de onderwerpen in stukjes “knippen” geeft overzicht en leren mensen je kennen. Britt jij bent echt de contentkoningin van LinkedIn! Dank
mr. Barbara van Riel
mr. Barbara van Riel Read More
Ik heb heel veel gehad aan de training van Britt. Met veel kennis van zaken neemt Britt je eerst weer helemaal terug naar de basis. Waar sta ik voor, wie ben ik, en wat wil ik uitstralen online? Door makkelijk toepasbare handreikingen is het een training die je alles brengt wat ze belooft. En meer. Door de training van Britt voelde ik me gesterkt om daadwerkelijk te gaan posten, en aan de ‘wereld’ mijn waarde te tonen. Dat wens ik iedereen toe. Een echte aanrader dus.
Cynthia Noordhoek
Cynthia Noordhoek Read More
Ik deed eigenlijk nooit iets met Linkedin. Tot ik vorig jaar in contact kwam met Britt. Na een fijn gesprek te hebben gehad, besloot ik om aan de slag te gaan met Linkedin. In de startup fase waar ik mij in begeef met mijn bedrijf was dit een mooi moment. Ik wilde leren hoe je ideale klanten kon aantrekken vanuit mijn Linkedin. Maar wat moest ik dan delen? Daar ligt de uitdaging. Door de prettige training van Britt leer je hoe je o.a. stapsgewijs aan je profiel werkt, thema’s kiest vanuit je business waar je over wilt schrijven en hoe je een post opbouwt. Heel waardevol! En de laatste stap is durven en doen. Britt helpt en begeleid je goed. Ik beveel de training van Britt iedereen aan, die niet goed weet hoe je Linkedin kan gebruiken en als je meer ideale klanten wilt genereren.
Koen Nelissen
Koen Nelissen Read More
“Britt heeft me goed geholpen in mijn online zichtbaarheid. Het online programma van Britt, heb ik erg prettig gevonden. Er zit namelijk echt diepgang in het programma. De opbouw van het programma is goed en de opdrachten dragen ook echt bij aan het beter kunnen schrijven van content. Vaak zie je bij online trainingen dat het persoonlijke aspect ontbreekt. Dit is bij Britt echt niet het geval. Door een hele open en persoonlijke intake aan de voorzijde krijg je meteen al een beter beeld van het programma en de werkwijze. Ook gedurende de trainingen kun je met alle vragen bij Britt terecht. Daarnaast is Britt iemand die oprecht interesse toont en met je meedenkt over je eigen zichtbaarheid. Ondanks dat ik Britt nog niet live heb gezien, heeft ze mij heel goed weten te helpen met haar training! Het heeft mij qua zichtbaarheid erg goed geholpen en dit zal door de deskundige training en begeleiding van Britt alleen maar toenemen de komende periode.”
Merel Verhaagen
Merel Verhaagen Read More
“Ik heb het online programma van Britt als enorm professioneel, waarde toevoegend, duidelijk en ontzettend leuk ervaren! Ik had in eerste instantie wat twijfels bij het feit dat het programma digitaal was, maar deze twijfels waren volkomen onterecht. Het was juist heel fijn om op mijn eigen tijd, heel concreet geholpen te worden mijn bedrijf (en mezelf) onderscheidend zichtbaar te maken. Ik krijg erg veel goede reacties op mijn Linkedin posts. Britt weet enorm goed waar ze het over heeft en haar feedback op vragen helpt enorm. Ik ben blij dat ik Britt en haar programma heb leren kennen.”
Marieke Vijverberg
Marieke Vijverberg Read More
“De samenwerking met Britt is prettig en waardevol. De verfrissende manier van waardevolle content delen en vooral ook gewoon doen, zijn een goede combinatie. Britt legt alles goed en duidelijk uit en denkt mee over de uitvoering. Het LinkedIn profiel van mijn opdrachtgever wordt vaker bezocht en er zijn al diverse samenwerkingen via LinkedIn tot stand gekomen, door het delen van vacatures. De trainingen van Britt adviseer ik iedereen die een volgende stap wil maken in online zichtbaarheid!”
Previous
Next