302984832wqe

Over Mij

Als ze je kennen, kunnen ze (blijvend) voor je kiezen!

Waarom ik doe wat ik doe

Het schijnt dat ik op mijn 14e al aan mijn vader vroeg of hij zijn werk leuk vond. Ik kan me die vraag niet meer herinneren, maar ik weet wel ik dat ik al op jonge leeftijd met werk bezig was. Niet gek, als je opgroeit in een Noord-Hollands dorpje waar je van jongs af aan leert dat als je iets wilt bereiken, het hard werken is geblazen. Zogezegd, zo (nog steeds) gedaan! Onderweg vulde ik mijn rugtas met strategische kennis, via mijn duale hbo-opleiding en met de praktijk, door te werken in diverse communicatiefuncties. Ik haalde net aan voldoendes bij meerkeuzetoetsen, maar een 9 als er om mijn visie werd gevraagd. Op mijn 25e ging ik ondernemen. Vlak na een hypotheek rijker en een vaste baan minder.

Dat was niet niks. Net als opvallen bij de juiste mensen, zodat anderen ook iets hebben aan je kennis en ervaring. En je opvalt bij de juiste opdrachtgevers. Zodat je het werk kunt doen waar je goed in bent en je blij maakt. Met mijn zakelijke ambitie en honger naar van toegevoegde waarde zijn, zat er niets anders op dan mezelf online zichtbaar te maken. Maar dan wel goed. Dus ik paste een zelf ontwikkelde strategie toe, waar ik me zelf prettig bij voelde, die mijn expertise weergaf en opviel bij de juiste mensen. Tegelijkertijd zette ik dit in bij de bedrijven en ondernemers die ik op dat moment al hielp.

302984832wqe
302984832wqe

Het verschil was enorm en mijn methode was geboren. Het verschil in cijfers (van bv. 300 weergaven naar 15.000), maar ook in nieuwe opdrachten en reacties. Een zichtbaar persoon bleef blijkbaar langer én beter hangen dan een logo. Niet gek, als je je bedenkt dat mensen zakendoen met mensen. Het was de ommekeer van mijn bedrijf, waarbij ik indirect wel logo’s zichtbaar maak, maar vooral de gezichten erachter. De gezichten die het werk doen en het verschil maken! Vandaag de dag inspireer ik dagelijks met veel plezier 15.000+ mensen op LinkedIn het (professionele) hoofd boven het online maaiveld uit te steken. Plus er werken inmiddels 150+ gedreven, kundige en waardevolle professionals op basis van mijn coaching en advies. Ik kan mij geen waardevoller werk voorstellen, waarbij ik dag in dag uit ondernemers mag begeleiden in het hoofd boven het online maaiveld uitsteken. Door hun kennis en ervaring om te zetten in ijzersterke content. Het stopt namelijk niet bij het verschil wíllen maken, maar begint pas bij letterlijk het verschil maken.

3x Britt

302984832wqe

Verslind documentaires over de gezichten achter succes.

Een logo is niet inspirerend, maar de persoon erachter.

302984832wqe

Met het hoofd boven het (online) maaiveld

Steekt dagelijks zelf met plezier voor 15.000+ volgers het professionele hoofd boven het maaiveld uit. Zo zie je namelijk veel meer, dan met je kop in het zand!

302984832wqe

Jonge blik, volwassen werkwijze

Met een duidelijke, eigen visie en aanpak het verschil maken.

Schrijf je in en ontvang

Je ontvangt 1x per maand een overzicht met voorbeelden van contentsucces, inspiratie om jezelf succesvol te profileren, mijn favoriete podcasts, interviews en documentaires. Maximaal 5 minuten leestijd!