Ervaringen

Wat klanten zeggen en ervaren

Welke zelfstandig ondernemers je zoal voor zijn gegaan.

Claire Louwers-van Vroonhoven
Claire Louwers-van Vroonhoven
Read More
Het delen van kennis is gewoon fijn. Zeker als ondernemer, dan ben je zo vol van je vak! Zelf heb ik weinig met ‘klassieke’ marketing. Jezelf promoten, verkopen, koude acquisitie, jezelf in de kijker spelen. Dat past zo niet bij mij en is ook niet hoe ik aan mijn opdrachten wil komen. De tips van Britt die ik meteen ter harte heb genomen? Herkenbare teksten schrijven. Berichten die interessant zijn voor de juiste mensen. Of dat nu potentiële klanten, vakgenoten of een andere doelgroep is. Weet voor wie je schrijft. Het is niet alleen ontzettend leuk om te doen. Het blijft interessant om je kennis breed te delen en je leert er zelf ook telkens van. Het dwingt je namelijk om te denken: wat vind ik hier eigenlijk van? Hoe leg ik dat uit aan iemand die geen Bedrijfskunde heeft gestudeerd en niet zit te wachten op vakjargon? Het resultaat? Consequent en op mijn frequentie zichtbaar zijn op een manier waar ik me goed bij voel én resultaat mee haal. Met kennis van zaken, oprechte interesse voor anderen en een passie voor organisaties. En net zoals met alles: je haalt eruit wat je er zelf instopt. In mijn geval veel nieuwe, relevante connecties en een super leuke opdracht! Meteen na een paar berichten? Nee, maar wel na een aantal leerzame maanden waarbij ik steeds meer het gevoel kreeg op de juist weg te zijn. En ik daardoor met een extra voldaan gevoel een klus heb gefixt die helemaal in mijn straatje ligt!
Barbara van Riel
Barbara van Riel
Read More
Ik heb heel veel gehad aan de training van Britt. Met veel kennis van zaken neemt Britt je eerst weer helemaal terug naar de basis. Waar sta ik voor, wie ben ik, en wat wil ik uitstralen online? Door makkelijk toepasbare handreikingen is het een training die je alles brengt wat ze belooft. En meer. Door de training van Britt voelde ik me gesterkt om daadwerkelijk te gaan posten, en aan de ‘wereld’ mijn waarde te tonen. Dat wens ik iedereen toe. Een echte aanrader dus.
Bart Koster
Bart Koster
Read More
Slechts één sessie met Britt heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt. Zij brengt focus aan door je zelf te laten ontdekken waar je moet zijn, en voor wie je er moet zijn vanuit jouw unieke plek in de markt. Haar 10 Succesfactoren helpen je vervolgens om ernaar te handelen in de boodschappen die je afgeeft op LinkedIn. Dat levert serieus werk op en allerlei nieuwe contacten uit mijn doelgroep die ‘als vanzelf’ op mij afkomen. Ook na de LinkedIn Content Sessie houdt ze een oogje in het zeil, wat maakt dat ik op koers blijf. Het is de investering in mijzelf en mijn business meer dan waard geweest. Thanx Britt!
Laurien van Unen
Laurien van Unen
Read More
Britt is een professionele en toegankelijke LinkedIn expert met een positieve blik op de wereld. Haar warme persoonlijkheid en gevoel voor humor maken het gemakkelijk om met Britt samen te werken. Via 2 live sessies ontwikkel je een heldere strategie en een turnkey actieplan met timings en de eerste door jou geschreven comments en artikelen. Daarna kun je los. Maar gelukkig ondersteunt Britt je nog in de maanden daarna. Ze kijkt over je schouder mee als je twijfels hebt, past tekstueel daar waar nodig aan en ze moedigt je aan om simpelweg te DOEN. Britt is altijd bereid om de laatste LinkedIN info en tips & trics met je te delen, zodat je jezelf nog beter kunt profileren. Kortom: een aanrader!
Debora Timmerman
Debora Timmerman
Read More
Mijn voornemen van dit jaar was om actiever aan de slag te gaan met LinkedIn. En toen kwam Britt op mijn pad. Wat een geluk! Britt heeft me ondersteund bij het scherp krijgen van de thema's waarmee ik me wil profileren, het plannen van mijn content en vooral ook het vinden van mijn eigen toon. En dat werpt nu al z'n vruchten af: door mijn bijdragen op LinkedIn weten opdrachtgevers mij te vinden en heb ik de afgelopen tijd verschillende nieuwe interessante opdrachten gekregen. Zonder Britt was me dit niet gelukt
Previous
Next

Van onzichtbaar, naar zichtbaar!

Schrijf je in en ontvang

Je ontvangt 1x per maand een overzicht met voorbeelden van contentsucces, inspiratie om jezelf succesvol te profileren, mijn favoriete podcasts, interviews en documentaires. Maximaal 5 minuten leestijd!