Adviestraject

Leer hoe je je kennis, visie en ervaring bij een grote groep mensen op LinkedIn zichtbaar maakt, bouwt aan een tought leader positie en voor velen het verschil maakt. Exclusief, via 1 op 1 begeleiding.

302984832wqe

Wanneer is dit traject geschikt voor je?

Je ideale doelgroep bereiken

Ik geloof dat elk bedrijf vandaag de dag tegelijkertijd ook een mediabedrijf is. Dat je dus niet alleen advocaat bent, maar ook een mediabedrijf. Dat je niet alleen een adviesbureau bent, maar ook een mediabedrijf. Simpelweg, omdat het nu en in de toekomst dé manier is om informatie te vergaren, in contact te komen én te blijven met mensen. Met je ideale klant, je ambassadeurs, samenwerkingspartners, netwerk enzovoort.

Tegelijkertijd is het goud waard wanneer je het maken van leuke, interessante en vermakende posts zelf in de vingers krijgt. Het maakt dat je op elk gewenst moment in contact kan komen met de juiste mensen.

302984832wqe

Wat klanten zeggen en ervaren

Welke zelfstandig ondernemers je zoal voor zijn gegaan.

Monique Ravenstijn
Monique Ravenstijn
Read More
Mijn artikelen op LinkedIn deden het altijd al goed, maar om mijn boodschap nog helderder de wereld in te krijgen heb ik samen met Brit een strategie traject doorlopen. Ze heeft op dit stuk echt het verschil gemaakt. Mijn missie en visie waren al helder, echter na haar scherpe vragen werd het nog meer geënt op wat ik feitelijk doe. Onze samenwerking was zeer plezierig en nog elke dag geniet ik na van de kennis die ik tijdens dit proces heb opgedaan. En dat ik als klap op de vuurpijl www.Monique.ravenstijn.com gelanceerd heb zou zonder haar wellicht nooit gebeurd zijn.
Ellen van der Geest
Ellen van der Geest
Read More
Begin dit jaar wilde ik (her)starten met LinkeIn. Ik gebruikte daarvoor het platform voornamelijk om af en toe een succes te posten. Na 20 jaar ondernemerservaring werd het tijd dat ik waarde ging delen. Ik kwam bij Britt en haar werkwijze sprak mij meteen aan. Waar stond ik echt voor en wat wilde ik delen, waren de eerste overdenkingen, die ik meekreeg. Wat Britt mij vooral leerde is om niet teveel waarde in 1 post te stoppen. Juist de onderwerpen in stukjes "knippen" geeft overzicht en leren mensen je kennen. Britt jij bent echt de contentkoningin van LinkedIn! Dank
Rianne Kuik
Rianne Kuik
Read More
Professioneel, betrokken en onderscheidend, dat is hoe ik de samenwerking met Britt heb ervaren. Britt heeft kennis van zaken en een hele duidelijke eigen visie en aanpak waarmee ze mij en de zichtbaarheid van mijzelf en mijn bedrijf een boost heeft gegeven. Door het toepassen van de inzichten en werkwijze die Britt mij heeft geleerd, is mijn netwerk evenals mijn klantenbestand gegroeid. Ik kan iedereen die ook bereid is zelf aan de slag te gaan, aanraden om met Britt samen te werken.
Sabine Mur - Groot Wassink
Sabine Mur - Groot Wassink
Read More
Ik begon aan Britts adviestraject om mij beter te leren profileren op Linked In. Het traject heeft mij zoveel meer gebracht! Door Britts kritische vragen heb ik mijn droom, visie en aanpak beter voor ogen. Ik weet beter wat mij onderscheid van andere ondernemers in mijn branche. De schroom die ik eerder voelde bij het actief profileren op linked in heeft plaatsgemaakt voor plezier. Dat komt ook doordat de bijeenkomsten met Britt en de fotograaf zo leuk waren. Het traject is nog niet afgerond, maar ik merk nu al dat kennissen uit mijn online netwerk me (opnieuw) benaderen voor leuke klussen. Dankjewel Britt!
Daniëlla den Iseger
Daniëlla den Iseger
Read More
Voor iedereen die zoekende is in een online benadering kan ik Britt van harte aanbevelen. Het samen kunnen brengen van mijn eigen dienstverlenende wereld met de contentwereld heeft mij bereik gebracht. Mijn eerste, tweede en volgende klanten waren het resultaat. Daarnaast is samenwerken met Britt leuk!
Leonie Dekker
Leonie Dekker
Read More
Toen ik vorig jaar als zelfstandig ondernemer begon wist ik dat ik om het juiste publiek aan te trekken mezelf moest laten zien. Ik schrijf makkelijk en vanuit mijn kwetsbaarheid maar miste een bepaalde kracht. Totdat ik Britt haar 2-daagse traject heb gevolgd. Britt liet mij nadenken over wie ik ben als ondernemer. Ze gaf mij inzichten hoe ik mijn ideale publiek op mijn manier kan bereiken. Structuur geeft richting maar je moet het wel zelf doen. Dit doen vond ik best wel lastig. ‘Practice what you preach.’ Ik ben het dus gewoon gaan doen. Inmiddels ben ik een halfjaar verder. Het voelt nu als een voorrecht om te laten zien wie ik ben, waar ik voor sta en waar je mij voor kunt inhuren. Mijn content radar staat dag en nacht aan. Hier waarschuwde Britt al voor.
Hanneke Teurlinckx
Hanneke Teurlinckx
Read More
Britt is heerlijk om mee te werken. Leeft zich volledig in in je bedrijf en deelt dit enthousiasme direct. Dit doet ze door zeer actief mee te denken. Aan de hand van een professioneel en creatief programma kom je tot een prachtig plan. Het is daarbij ook nog eens werken met veel plezier. Britt werkt heel accuraat en doortastend, waardoor je veel bereikt in dit traject. De fotoshoot maakt t af! een absolute aanrader dus!
Previous
Next