Krachtig beeldmateriaal

"Britt, wat heerlijk dat jij dit allemaal regelt. Kan ik hier niet vaker gebruik van maken?". Over sterk en voldoende beeldmateriaal beschikken biedt rust en straalt professionaliteit uit. Je kunt mij inhuren voor het ontwikkelen van een uniek concept, het uit handen nemen van de organisatie (fotograaf, make-up en locatie) en begeleiding tijdens de shoot zelf. Zodat je over het juiste beeldmateriaal beschikt, je zichtbaarheid naar een hoger niveau tilt en je de juiste mensen aantrekt.

302984832wqe

Praktisch

  • Ik bedenk (samen met jou) de benodigde beelden. Op basis van deze input en je doelen stel ik een uniek concept samen voor onderscheidend beeldmateriaal.
  • Een moodboard en briefing maken de gewenste uitstraling concreet.
  • Ik organiseer de locatie, fotograaf en eventueel een make-up artist.

Wat je krijgt

  • Uniek concept
  • Een moodboard en briefing
  • Begeleiding voor, tijdens en na de fotoshoot
  • Een professionele beeldbank waar je je jaren mee vooruit komt
  • Een sparringparter voor de gewenste uitstraling, kleding enzovoort.

Investering

Vanaf €1500,- inclusief beeldbank, fotograaf, locatie en eventueel make-up artist en exclusief btw. 

Wat klanten zeggen en ervaren

Welke zelfstandig ondernemers je zoal voor zijn gegaan.

Sabine Mur
Sabine Mur
Read More
Ik begon aan Britts adviestraject om mij beter te leren profileren op Linked In. Het traject heeft mij zoveel meer gebracht! Door Britts kritische vragen heb ik mijn droom, visie en aanpak beter voor ogen. Ik weet beter wat mij onderscheid van andere ondernemers in mijn branche. De schroom die ik eerder voelde bij het actief profileren op linked in heeft plaatsgemaakt voor plezier. Dat komt ook doordat de bijeenkomsten met Britt en de fotograaf zo leuk waren. Het traject is nog niet afgerond, maar ik merk nu al dat kennissen uit mijn online netwerk me (opnieuw) benaderen voor leuke klussen. Dankjewel Britt!
Ronald Dijk
Ronald Dijk
Read More
Een paar weken geleden volgde ik bij Britt het traject Online opvallen met waardevolle content. Ik was zoekende naar manieren om dagelijks in een vast ritme mijn marketing naar een hoger plan te brengen en daarnaast me bewuster te worden van mijn unieke waarde als ondernemer. Britt heeft me meer gegeven dan ik van tevoren had gehoopt. Inmiddels durf ik me dagelijks online te laten zien, heb ik ook echt plezier in het maken van waardevolle content en weten klanten me te vinden. De planning die ik met Britt maakte helpt daar enorm bij, evenals een fotoshoot met supermooie foto's die ik gebruik bij mijn content. Last but not least: Britt is een inspirerend en super enthousiast mens, die practicet wat ze preacht.
Hanneke Teurlinckx
Hanneke Teurlinckx
Read More
Britt is heerlijk om mee te werken. Leeft zich volledig in in je bedrijf en deelt dit enthousiasme direct. Dit doet ze door zeer actief mee te denken. Aan de hand van een professioneel en creatief programma kom je tot een prachtig plan. Het is daarbij ook nog eens werken met veel plezier. Britt werkt heel accuraat en doortastend, waardoor je veel bereikt in dit traject. De fotoshoot maakt t af! een absolute aanrader dus!
Leonie Dekker
Leonie Dekker
Read More
Toen ik vorig jaar als zelfstandig ondernemer begon wist ik dat ik om het juiste publiek aan te trekken mezelf moest laten zien. Ik schrijf makkelijk en vanuit mijn kwetsbaarheid maar miste een bepaalde kracht. Totdat ik Britt haar 2-daagse traject heb gevolgd. Britt liet mij nadenken over wie ik ben als ondernemer. Ze gaf mij inzichten hoe ik mijn ideale publiek op mijn manier kan bereiken. Structuur geeft richting maar je moet het wel zelf doen. Dit doen vond ik best wel lastig. ‘Practice what you preach.’ Ik ben het dus gewoon gaan doen. Inmiddels ben ik een halfjaar verder. Het voelt nu als een voorrecht om te laten zien wie ik ben, waar ik voor sta en waar je mij voor kunt inhuren. Mijn content radar staat dag en nacht aan. Hier waarschuwde Britt al voor.
Previous
Next