Als ze je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen. Onderscheidend zichtbaar zijn is een wisselwerking. Laat jij jezelf zien, dan bied je je publiek ook de mogelijkheid om voor je te kunnen kiezen. Wil je weten hoe je op een leuke manier doelgericht te werk  gaat op LinkedIn? Hoe je van toegevoegde waarde bent met de juiste content? Bekijk dan mijn gratis online training!

Wanneer is mijn programma Onderscheidend Zichtbaar geschikt voor jou?

  • Je bent een zelfstandig ondernemer.
  • Professionaliteit, deskundigheid en werk afleveren van hoge kwaliteit staan op 1.
  • Je wilt van hapsnap-beleid structureel opvallen bij de juiste doelgroep.
  • Je wilt LinkedIn slimmer voor je laten werken en makkelijker je netwerk warm houden.
  • Je wilt leren hoe je interessante, authentieke, relevante en actuele content maakt.
  • Je hebt behoefte aan een contentaanpak die bij jou past én resultaat oplevert.
BRITTNOPPEN-OS

Ik leer je van A tot Z hoe je onderscheidend zichtbaar bent door jezelf goed te profileren en structureel goede content te delen dat waarde biedt, interessant is voor je publiek en qua look and feel de gewenste professionaliteit uitstraalt. Het is geen training waarbij je alleen leert hoe LinkedIn of waardevolle content werkt. Mijn programma bevat het volledige stappenplan en bewezen succesfactoren om letterlijk direct onderscheidend zichtbaar te zijn.

Dit programma is de ideale manier om je kritische blik om te zetten in content dat interessant, authentiek, relevant en actueel is. Wanneer je namelijk je expertise, persoonlijkheid en visie in goede, professionele content giet, kun je (potentiele) klanten, interessante samenwerkingspartners en een grote groep mensen naar je toe trekken. Je groeit van het gevoel borstklopperig over te komen, naar iemand die staat voor haar vak. Ook online.

Aanbevelingen

Mijn voornemen van dit jaar was om actiever aan de slag te gaan met LinkedIn. En toen kwam Britt op mijn pad. Wat een geluk! Britt heeft me ondersteund bij het scherp krijgen van de thema’s waarmee ik me wil profileren, het plannen van mijn content en vooral ook het vinden van mijn eigen toon. En dat werpt nu al z’n vruchten af: door mijn bijdragen op LinkedIn weten opdrachtgevers mij te vinden en heb ik de afgelopen tijd verschillende nieuwe interessante opdrachten gekregen. Zonder Britt was me dit niet gelukt!

Debora Timmerman

Het delen van kennis is gewoon fijn. Zeker als ondernemer, dan ben je zo vol van je vak! Zelf heb ik weinig met ‘klassieke’ marketing. Jezelf promoten, verkopen, koude acquisitie, jezelf in de kijker spelen. Dat past zo niet bij mij en is ook niet hoe ik aan mijn opdrachten wil komen.

De tips van Britt die ik meteen ter harte heb genomen? Herkenbare teksten schrijven. Berichten die interessant zijn voor de juiste mensen. Of dat nu potentiële klanten, vakgenoten of een andere doelgroep is. Weet voor wie je schrijft. Het is niet alleen ontzettend leuk om te doen. Het blijft interessant om je kennis breed te delen en je leert er zelf ook telkens van. Het dwingt je namelijk om te denken: wat vind ik hier eigenlijk van? Hoe leg ik dat uit aan iemand die geen Bedrijfskunde heeft gestudeerd en niet zit te wachten op vakjargon?

Het resultaat? Consequent en op mijn frequentie zichtbaar zijn op een manier waar ik me goed bij voel én resultaat mee haal. Met kennis van zaken, oprechte interesse voor anderen en een passie voor organisaties. En net zoals met alles: je haalt eruit wat je er zelf instopt. In mijn geval veel nieuwe, relevante connecties en een super leuke opdracht! Meteen na een paar berichten? Nee, maar wel na een aantal leerzame maanden waarbij ik steeds meer het gevoel kreeg op de juist weg te zijn. En ik daardoor met een extra voldaan gevoel een klus heb gefixt die helemaal in mijn straatje ligt!

Claire Louwers - van Vroonhoven

Britt heeft me goed geholpen in mijn online zichtbaarheid. Het online programma van Britt, heb ik erg prettig gevonden. Er zit namelijk echt diepgang in het programma. De opbouw van het programma is goed en de opdrachten dragen ook echt bij aan het beter kunnen schrijven van content. Vaak zie je bij online trainingen dat het persoonlijke aspect ontbreekt. Dit is bij Britt echt niet het geval. Door een hele open en persoonlijke intake aan de voorzijde krijg je meteen al een beter beeld van het programma en de werkwijze. Ook gedurende de trainingen kun je met alle vragen bij Britt terecht. Daarnaast is Britt iemand die oprecht interesse toont en met je meedenkt over je eigen zichtbaarheid. Ondanks dat ik Britt nog niet live heb gezien, heeft ze mij heel goed weten te helpen met haar training!

Het heeft mij qua zichtbaarheid erg goed geholpen en dit zal door de deskundige training en begeleiding van Britt alleen maar toenemen de komende periode.

Koen Nelissen

BRITTNOPPEN.COM | Baars 7 | 1741XS Schagen | KvK: 74720856 | Btw: NL002271685B83 | Privacy statement | Algemene voorwaarden