Leer jezelf onderscheidend
zichtbaar maken

En groei in naamsbekendheid, impact en klanten via LinkedIn

Wil je wel schrijven, maar heb je geen idee wat? Of deel je wel regelmatig content op LinkedIn, maar heb je het idee dat je er veel meer uit kan halen? Ben je misschien nog bang voor de reactie van anderen? Dat ze je als spam ervaren.. Of dat ze straks denken ‘daar heb je haaaar/hem weer’. Zitten er überhaupt wel mensen op je content te wachten? Wees gerust, want met de juiste handvatten en succesfactoren is het onmogelijk om je publiek niet te kunnen boeien. Ik heb een methode ontwikkeld waarmee je met gemak bepaalt wat je doelgroep interessant vindt. Zodat wat je deelt, ook echt is waar je doelgroep op zit te wachten. Leer dus de succesfactoren toepassen, maak storytelling eigen en weet dag in dag uit je ideale publiek te boeien, inspireren en aan te trekken!

302984832wqeWat je leert

 
  • Jezelf als sterk, professioneel merk neerzetten.

 

  • Snappen hoe content en storytelling werkt op LinkedIn.

 

  • Opvallen bij de juiste (via-via) klanten

 

  • Het goed DOEN in plaats van oneindig broeden

 

  • Goede strategie voor impact en klantenbinding

Wanneer de training geschikt is

Aan onderwerpen is vaak ook geen gebrek, maar wát je nu concreet kan posten dat past bij LinkedIn, je ideale publiek en bij jezelf? Het allerliefst interessante, authentieke content dat relevant en actueel is. En stiekem natuurlijk ook dat het wordt gewaardeerd, iemand raakt en verkoopt. 

Gewoon doen is dan vaak het advies wat je hoort. Zeker waarheid als een koe, maar zonder strategische keuzes die richting bieden en handige handvatten (wat werkt?) die je zichtbaarheid effectief maken, kan het best lastig zijn om uit die twijfelmodus te komen. Deze schrijfcursus helpt je bij die keuzes en kan je zien als die boost om met succes structureel op die publicatieknop te (blijven!) drukken.

302984832wqe
“Slechts één sessie met Britt heeft voor mij een wereld van verschil gemaakt. Zij brengt focus aan door je zelf te laten ontdekken waar je moet zijn, en voor wie je er moet zijn vanuit jouw unieke plek in de markt. Haar Succesfactoren helpen je vervolgens om ernaar te handelen in de boodschappen die je afgeeft op LinkedIn. Dat levert serieus werk op en allerlei nieuwe contacten uit mijn doelgroep die ‘als vanzelf’ op mij afkomen. Ook na de LinkedIn Content Sessie houdt ze een oogje in het zeil, wat maakt dat ik op koers blijf. Het is de investering in mijzelf en mijn business meer dan waard geweest. Thanx Britt!”
Bart Koster
302984832wqe

Over Britt

Structureel zichtbaar zijn op LinkedIn was een aantal jaar geleden in mijn ogen nog niet ‘nodig’. Ik behoorde tot de categorie: kijken, scrollen, maar niet reageren en zelf inspirerende bijdragen en artikelen delen. Tot ik een bedrijf startte, mijn ambities wilde waarmaken en dacht; ze kunnen alleen voor je kiezen als ze je ook daadwerkelijk kénnen!

Ik weet inmiddels hoe je ervoor zorgt dat je inhoud deelt die niet alleen vermakend is, maar ook echt binnenkomt. Die je deskundigheid weerspiegelt. Zodat de juiste mensen denken ‘naar haar wil ik toegaan’. Mensen die je regelmatig spreekt, maar ook mensen die je tot vandaag niet of nauwelijks kent.  

Mijn bedrijf is gegroeid met werk en klanten waar mijn plezier en expertise 100% tot z’n recht komt. Mijn netwerk is zo warm, dat ik zelf niet alleen de juiste mensen weet aan te trekken, maar mijn expertise ook door anderen (en zelfs onbekenden!) met gemak wordt doorverteld. Dat blijft bijzonder.

LinkedIn was en is (!) daarin een onmisbare schakel. Van de buitenkant misschien een saai en vaag platform, maar van binnen laagdrempelig, inspirerend én effectief.

Over het programma

Ik leer je van A tot Z hoe je onderscheidend zichtbaar bent door jezelf goed te profileren en structureel goede content te delen dat waarde biedt, interessant is voor je publiek en qua look and feel de gewenste professionaliteit uitstraalt. Het is geen training waarbij je alleen leert hoe LinkedIn of waardevolle content werkt. Je bent direct onderscheidend zichtbaar en weet hoe je klanten aantrekt. 

302984832wqe

Inhoud training

Je leert in 5 modules jezelf onderscheidend zichtbaar maken. Een module bevat gemiddeld 45 minuten aan videomateriaal inclusief verschillende werkboeken en formats om direct mee aan de slag te gaan.

Module 1: In week 1 bepaal je je unieke plek in de markt. Via de blauwdruk voor de belevingswereld van je publiek ken je het van binnen en van buiten. Je vormt je persoonlijke visie die opvalt en binnenkomt bij de juiste mensen.

Module 2: In week 2 ontwikkel je de expertstatus mindset. De aanpak die ervoor zorgt dat je niet hapsnap, maar structureel van toegevoegde waarde bent. Je onderscheidende factor wordt helder en overwint de drempel die je nu wellicht nog voelt. Aan de slag en daar kijk je ook echt naar uit.

Module 3: In week 3 bepaal je je kapstok die focus biedt en met de succesfactoren van LinkedIn en jouw unieke tone of voice weet je met welke waarde je impact gaat maken. Je zet je kritische blik om inhoud die bij jou past, maar ook waar je publiek op zit te wachten. Je hebt helderheid en rust in je beeldmateriaal en je plan van aanpak staat als een huis. Je weet precies wat je wanneer gaat doen.

Module 4: In week 4 creëer je een optimaal profiel die je vindbaar maakt. Je weet hoe je effectief je klantenvijver vergroot en je leert over strategieën om je netwerk lucratiever te maken. 

Module 5: Tenslotte in week 5 leer je hoe je LinkedIn 24/7 voor je laat werken. Je ontwikkelt hier ook je contentradar die maakt dat je vol plezier aan de slag gaat en dat voelt je publiek. Expertise + plezier trekt aan!

Wat klanten zeggen en ervaren

Welke zelfstandig ondernemers je zoal voor zijn gegaan.

Joyce Engelen
Joyce Engelen
Read More
Door Britt heb ik 'de durf' gevonden berichten te posten op LinkedIn! De online modules geven je snel vertrouwen, zelf met je content aan de slag te gaan. Mocht je ruggespraak willen houden over de content dan staat Britt altijd klaar om inhoudelijke feedback te geven. Dankjewel Britt voor onze fijne samenwerking!

Liefs, Joyce
Ellen van der Geest
Ellen van der Geest
Read More
Begin dit jaar wilde ik (her)starten met LinkeIn. Ik gebruikte daarvoor het platform voornamelijk om af en toe een succes te posten. Na 20 jaar ondernemerservaring werd het tijd dat ik waarde ging delen. Ik kwam bij Britt en haar werkwijze sprak mij meteen aan. Waar stond ik echt voor en wat wilde ik delen, waren de eerste overdenkingen, die ik meekreeg. Wat Britt mij vooral leerde is om niet teveel waarde in 1 post te stoppen. Juist de onderwerpen in stukjes "knippen" geeft overzicht en leren mensen je kennen. Britt jij bent echt de contentkoningin van LinkedIn! Dank
mr. Barbara van Riel
mr. Barbara van Riel
Read More
Ik heb heel veel gehad aan de training van Britt. Met veel kennis van zaken neemt Britt je eerst weer helemaal terug naar de basis. Waar sta ik voor, wie ben ik, en wat wil ik uitstralen online? Door makkelijk toepasbare handreikingen is het een training die je alles brengt wat ze belooft. En meer. Door de training van Britt voelde ik me gesterkt om daadwerkelijk te gaan posten, en aan de 'wereld' mijn waarde te tonen. Dat wens ik iedereen toe. Een echte aanrader dus.
Cynthia Noordhoek
Cynthia Noordhoek
Read More
Ik deed eigenlijk nooit iets met Linkedin. Tot ik vorig jaar in contact kwam met Britt. Na een fijn gesprek te hebben gehad, besloot ik om aan de slag te gaan met Linkedin. In de startup fase waar ik mij in begeef met mijn bedrijf was dit een mooi moment. Ik wilde leren hoe je ideale klanten kon aantrekken vanuit mijn Linkedin. Maar wat moest ik dan delen? Daar ligt de uitdaging. Door de prettige training van Britt leer je hoe je o.a. stapsgewijs aan je profiel werkt, thema's kiest vanuit je business waar je over wilt schrijven en hoe je een post opbouwt. Heel waardevol! En de laatste stap is durven en doen. Britt helpt en begeleid je goed. Ik beveel de training van Britt iedereen aan, die niet goed weet hoe je Linkedin kan gebruiken en als je meer ideale klanten wilt genereren.
Koen Nelissen
Koen Nelissen
Read More
"Britt heeft me goed geholpen in mijn online zichtbaarheid. Het online programma van Britt, heb ik erg prettig gevonden. Er zit namelijk echt diepgang in het programma. De opbouw van het programma is goed en de opdrachten dragen ook echt bij aan het beter kunnen schrijven van content. Vaak zie je bij online trainingen dat het persoonlijke aspect ontbreekt. Dit is bij Britt echt niet het geval. Door een hele open en persoonlijke intake aan de voorzijde krijg je meteen al een beter beeld van het programma en de werkwijze. Ook gedurende de trainingen kun je met alle vragen bij Britt terecht. Daarnaast is Britt iemand die oprecht interesse toont en met je meedenkt over je eigen zichtbaarheid. Ondanks dat ik Britt nog niet live heb gezien, heeft ze mij heel goed weten te helpen met haar training! Het heeft mij qua zichtbaarheid erg goed geholpen en dit zal door de deskundige training en begeleiding van Britt alleen maar toenemen de komende periode."
Merel Verhaagen
Merel Verhaagen
Read More
"Ik heb het online programma van Britt als enorm professioneel, waarde toevoegend, duidelijk en ontzettend leuk ervaren! Ik had in eerste instantie wat twijfels bij het feit dat het programma digitaal was, maar deze twijfels waren volkomen onterecht. Het was juist heel fijn om op mijn eigen tijd, heel concreet geholpen te worden mijn bedrijf (en mezelf) onderscheidend zichtbaar te maken. Ik krijg erg veel goede reacties op mijn Linkedin posts. Britt weet enorm goed waar ze het over heeft en haar feedback op vragen helpt enorm. Ik ben blij dat ik Britt en haar programma heb leren kennen."
Marieke Vijverberg
Marieke Vijverberg
Read More
"De samenwerking met Britt is prettig en waardevol. De verfrissende manier van waardevolle content delen en vooral ook gewoon doen, zijn een goede combinatie. Britt legt alles goed en duidelijk uit en denkt mee over de uitvoering. Het LinkedIn profiel van mijn opdrachtgever wordt vaker bezocht en er zijn al diverse samenwerkingen via LinkedIn tot stand gekomen, door het delen van vacatures. De trainingen van Britt adviseer ik iedereen die een volgende stap wil maken in online zichtbaarheid!"
Previous
Next